Pro možnosti spolupráce v rámci kosmetického salónu nás prosím kontaktujte! Nutná registrace s IČ.

JAK NA DOKONALE ČISTOU PLEŤ!

Ensure perfectly clean skin!
 
 
/  Pokožka obličeje je neustále nechráněná a vystavená škodlivým vnějším faktorům. Během dne se často dotýkáme rukou svého obličeje, čímž na něj přenášíme různé mikroorganismy. Použitím vhodných přípravků na čištění pleti a opláchnutím vodou jsme schopni je účinně odstranit.

VĚDĚLI JSTE?

-

Každých 30 minut se dotkneme až 300 různých povrchů, na kterých se nachází četné bakterie a viry. Ty jsou pak zavedeny do našeho těla a předány dál.

/DENNÍ RITUÁL ČIŠTĚNÍ OBLIČEJE

Každá pleť má své vlastní vlastnosti a z nich odvozené vlastní potřeby. Pro čištění si vybírejte kosmetické přípravky přizpůsobené vaší pleti (typ, věk a aktuální stav) a každé ráno a večer dodržujte tyto základní kroky denní péče: ČIŠTĚNÍ, TONIZACE a PÉČE.

Podle interního průzkumu si pouze 50 % žen pravidelně čistí obličej a většina z nich nepoužívá vhodné přípravky na čištění obličeje nebo je správně neoplachuje. Ještě znepokojivější je skutečnost, že většina dotázaných se domnívá, že k očistě stačí voda. To NENÍ PRAVDA, protože v oleji rozpustné složky nečistot nejsou rozpustné ve vodě, a proto je nelze odstranit samotnou vodou.

Ráno je důležité odstranit z pokožky přebytečný kožní maz, metabolické sekrety pokožky a pevné částice pokryté tukem. Večer je čas na důkladné vyčištění pleti od nahromaděných nečistot a prachu, bakterií a zbytků make-upu. Je vědeckým faktem, že důkladné čištění stimuluje a posiluje přirozené ochranné procesy pokožky, zmírňuje tvorbu nečistot a pomáhá pokožce udržet a obnovit zdravou rovnováhu.

PRODUKTY CLEAN PHASE – Účinné přípravky na čištění pleti

Až 80 % světové populace dýchá nezdravý vzduch. Takzvané znečištění částicemi se skládá z částic ve vzduchu, jako je prach, špína, saze, kouř a kapičky kapalin. Tyto znečišťující látky se dostávají do pokožky ve formě nanočástic s následujícími negativními účinky: mohou poškodit ochrannou bariéru pokožky, urychlit ztrátu vody v kůži, narušit signalizaci mezi kožními buňkami a způsobit oxidační stres.Účinné přípravky na čištění pleti CLEAN PHASE obsahují zabudovanou složku „ANTI-POLLUTION“, která využívá různé mechanismy k ochraně kožních buněk před poškozením škodlivinami, k udržení vitality kožních buněk a posílení ochranné funkce pokožky.

 

Produkty jsou formulovány pro různé typy pleti, což znamená, že si můžete vybrat z následujících
pro vaše potřeby čištění:

  • •    HYDRA and MICELLAR SOLUTION – pro všechny typy pleti 
    •    RE-BALANCE SOLUTION – pro smíšenou a mastnou pleť
    •    SENSITIVE SOLUTION – pro suchou a citlivou pleť 

Všechny produkty mají hodnotu pH šetrnou k pokožce, neobsahují alkohol ani SLES a jsou vhodné i pro VEGANY.

DOPORUČENÍ AFRODITY:

KAŽDÉ RÁNO A KAŽDÝ VEČER začněte ČIŠTĚNÍM pleti od make-upu a dalších nečistot. Pokračujte v TONIZACI pro hydrataci pokožky a obnovení její přirozené rovnováhy pH.
1x nebo 2x týdně, případně dle potřeby, také aplikujte peeling. 

.

Pro čistou a krásnou pleť, pokračujte v těchto krocích: 
KROK 1 ráno a večer aplikujte ČISTÍCÍ přípravek, který je vhodný pro váš typ pleti
KROK 2 ráno a večer naneste vhodné TONIKUM

 

+ péče na víc 
ODSTRAŇOVAČ OČNÍHO MAKE-UPU (odstraňuje i voděodolný make-up)
EXFOLIAČNÍ SCRUB NEBO PEELING (1x nebo 2x týdně nebo podle potřeby)