Pro možnosti spolupráce v rámci kosmetického salónu nás prosím kontaktujte! Nutná registrace s IČ.

ART OF TANNING KRÁSNĚ OPÁLENÁ POKOŽKA PO CELÝ ROK

ART OF TANNING The art of tanned skin that lasts all year!
 

Produkty ART OF TANNING inspirované přírodou, představují dokonalé řešení opalování pro ty, kteří si chtějí užívat opáleného vzhledu pokožky po celý rok.

1# PŘED aplikací samoopalovacího produktu aplikujte : ART OF SPA Sunny Mango Peeling
-
2# PRO aplikaci samoopalovacího produktu použijte: Self-tanning Lotion nebo Marmeládu
-
3# Pro každodenní POUŽÍVÁNÍ aplikujte : ART OF TANNING Čistící pěnu, Glow Mist and ART OF SPA Sunny Mango Máslo

/SAMO-OPALOVACÍ LOTION pro pleť a tělo

Vykouzlete léto – se samoopalovacím mlékem na obličej a tělo na bázi samoopalovacího komplexu 100% přírodního původu, který dodává pokožce zdravý, zářivý vzhled a zaručuje rovnoměrný, dlouhotrvající opálený vzhled bez vystavení UV paprskům . Nejlepší zpráva? Intenzitu opálení si sami řídíte opakovanými aplikacemi. Aplikujte přípravek tolikrát, kolikrát potřebujete, dokud nedosáhnete požadované intenzity opálení.
Intenzita individuální aplikace:

#1 aplikace – jemné, přirozené opálení.
#2 aplikace – intenzivnější opálení.
#3 aplikace – intenzivní opálení

 

SHOP

JAK APLIKOVAT SAMO-OPALOVACÍ LOTION

1# ZAČNĚTE PEELINGEM

Před použitím důkladně promasírujte pokožku; doporučujeme ART OF SPA Sunny Mango Scrub pro jemné, ale důkladné odstranění odumřelých kožních buněk a umožnění rovnoměrného rozložení samoopalovacího mléka.

2# PŘÍLIŠ MNOHO BARVY NA loktech, kolenou a chodidlech? V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ.

Poté naneste na ruce, lokty, kolena a chodidla bezolejový hydratační krém, protože pokožka je v těchto oblastech je sušší a může absorbovat více produktu. Můžete použít i toner: doporučujeme Clean Up Hyaluron Toner se 100% kyselinou hyaluronovou, který pleť hydratuje, snadno se nanáší (je ve spreji), okamžitě se vstřebává a nezanechává zbytky. Nyní je čas aplikovat samoopalovací mléko. Aplikujte rovnoměrně na suchou pokožku (pleť by neměla být mokrá ani vlhká).

3# ZAČNĚTE OBLIČEJEM A KRKEM

Naneste malé množství pleťové vody na obličej a krk. Nezapomeňte zakrýt všechny oblasti obličeje a krku, včetně okolí obočí. Poté jednoduše otřete obočí vatovým tamponem namočeným v toneru, aby byla aplikace kolem obočí dokonale rovnoměrná.
Dále aplikujte na horní část těla (hrudník, břicho a paže).

4# TO NEJSNADNĚJŠÍ NECHTE NA KONEC.

Pokračujte nanášením krému na obě nohy. Doporučujeme začít u stehen, nanést velmi malé množství na kolena (přední a zadní) a pokračovat na lýtka, kotníky a chodidla. Výrobek doporučujeme aplikovat nejprve na jednu nohu, včetně kotníku, horní části chodidla a prstů. Poté totéž udělejte s druhou nohou (lýtko, kotník, chodidlo a prsty).

6# VYHNĚTE SE BAREVNÝM DLANÍM...

Nakonec naneste krém na zápěstí a hřbety rukou včetně prstů (dlaně nechte).
Po použití si důkladně umyjte ruce; zkuste si umýt pouze dlaně (tam, kde barva není žádoucí).

7# JAK ČASTO OPAKOVAT?

Barva se rozvine během několika hodin. Pro intenzivnější účinek opakujte aplikaci každý den, dokud nedosáhnete požadovaného tónu. Pro udržení opálení doporučujeme používat 1–2x týdně. Pokud intenzivně sportujete a hodně se potíte, mohou se na kloubech objevit „bílé skvrny“ – v těchto místech je účinek samoopalovacího mléka neutralizován potem. V tomto případě proveďte důkladnou exfoliaci celého těla, abyste odstranili případné stopy samoopalovacího mléka a znovu naneste přípravek na celé tělo.

MARMELÁDA pro tělo

Pokud nedáte doposuti na přirozeně opálený vzhled – s pomocí slunce – zamilujete si rychlé a účinné působení ART OF TANNING Marmelady. Se 100% přírodními složkami, exotickou vůní manga a nádhernými zlatými pigmenty dodá vaší pokožce zdravý, zářivý a intenzivně opálený vzhled.

 

ČISTÍCÍ PĚNA a GLOW MLHA na obličej a tělo

Péče o pokožku a udržování opálení nebylo nikdy tak jednoduché!


Aby vám opálení vydrželo co nejdéle, doporučujeme každodenní čištění a sprchování čisticí pěnou ART OF TANNING; přípravek neobsahuje SLS ani SLES (silné čistící tenzidy) a díky šetrnému složení je výbornou volbou, pokud si chcete prodloužit opálení.


Pro zářivou pleť s jednoznačným WOW efektem, doporučujeme každodenní používání ART OF TANNING Glow mlhy se zlatými pigmenty. Pravidelné používání udrží vaši pokožku hydratovanou, což zase pomůže udržet vaše opálení. Vaše pleť bude mít zároveň krásný, zářivý tón.