Pro možnosti spolupráce v rámci kosmetického salónu nás prosím kontaktujte! Nutná registrace s IČ.

PÉČE O PLEŤ ČIŠTĚNÍ & TONIZACE

 ciscenje-obraza-blog-01-1140x780

 

PÉČE O PLEŤ ČIŠTĚNÍ A TONIZACE

/ Chcete, aby vaše pleť byla zářivá a zdravá jednoduchým způsobem? Naučte se základní kroky čištění pleti, které můžete snadno zařadit do svého kosmetického rituálu. Brzy bude tento rituál ve vaší rutině stejně zakořeněný jako ranní pití kávy nebo čaje. A to jak ráno, tak večer. Vaše pleť se vám v dlouhodobém horizontu odvděčí zářivou, hladkou a vyživenou texturou. Produkty by měly být pečlivě vybírány tak, aby vyhovovaly vašemu typu pleti. Máte potíže s výběrem správných produktů péče o pleť? Určitě nejste jediní. Proto vám rádi pomůžeme. Ve společnosti Afrodita Cosmetics, jsou vám vždy k dispozici naši odborní konzultanti, kteří vám poskytnou odborné rady.


Víte, proč je čištění obličeje tak důležité?

 

/ Hlavním klíčem ke krásné a zdravé pleti je čištění. Přes noc a během dne se v naší pleti hromadí nespočet nečistot, jako jsou prachové částice, roztoči, přebytečný kožní maz a odumřelé kožní buňky. Proto je nezbytné čištění ráno a večer, protože tím se z pleti odstraní všechny nečistoty. Zároveň tím předcházíme tvorbě pupínků a ucpaných pórů. Po vyčištění je pleť připravena přijmout maximum účinných látek z následného ošetření.


Další rada Pro ženy, které používají dekorativní kosmetiku, je večerní čištění pleti ještě důležitější. Veškerý make-up by měl být důkladně odstraněn, aby pleť mohla dýchat.

 

/ Prvním a zásadním krokem, je vybrat správný produkt pro čištění Vaši pleti. 


Každá pleť je svým vlastním příběhem, protože je jedinečná a její specifika se liší. Proto je důležité zvolit správný čisticí produkt. Důležitost čištění pleti jsme si již stanovili, nyní se jen musíme ujistit, že jsme vybrali ten správný. Je nesmírně důležité znát typ a stav své pleti, než se vydáte na nákup čisticího i pečujícího přípravku.

/ Jaký je nejlepší čisticí přípravek na obličej pro můj typ pleti? Výběr čisticího přípravku bude mnohem snazší, jakmile určíte svůj typ pleti. Každý čisticí přípravek je třeba z obličeje opláchnout pod tekoucí vodou. Doporučujeme, aby voda byla vlažná. Obličej osušte jemnými, nikoli hrubými tahy pomocí měkkých ručníků. Používejte techniku "poklepávání".


CLEAN UP 


/ Řada CLEAN UP obsahuje jemné, ale účinné přípravky na čištění pleti. Produkty CLEAN UP se vyznačují mírně kyselou hodnotou pH [přibližně 5,51, což odpovídá přirozené hodnotě pH pokožky. Tato hodnota pH šetrná k pokožce zachovává přirozenou kyselou ochrannou vrstvu pokožky a posiluje tak její obranný mechanismus.

/ Pro normální až smíšenou pleť doporučujeme čisticí pěnu CLEAN UP. Tato pěna důkladně čistí a odmašťuje pleť, aniž by ji vysušovala. Zklidňuje pokožku a má mírný antiseptický účinek. Odstraňuje také oční make-up bez podráždění očí.
/ CLEAN UP Čisticí mléko Hyaluron je ideální volbou pro normální až suchou pleť. Obsahuje patentovanou 100% přírodní kyselinu hyaluronovou s nízkou molekulovou hmotností, takže pleť hloubkově hydratuje. Důkladně odstraňuje make-up, čistí pleť a připravuje ji na další péči.

/ Pro čištění očního okolí doporučujeme použít CLEAN UP Hyaluron Oční Make-up odličovač. Díky vysoké toleranci k citlivému očnímu okolí rychle a bez tření odstraní i voděodolný make-up.

+ odličovač obsahuje také 100% přírodní kyselinu hyaluronovou, která hydratuje pokožku kolem očí.

 

/ Čisticí pěna PEEL RE-NEW je ideální volbou pro smíšenou až mastnou pleť. Odstraňuje make-up obličeje a očí, důkladně čistí a exfoliuje pleť. Udržuje přirozenou rovnováhu pH pleti a nevysušuje ji.
Pro čištění mladé, nečisté & mastné pleti s nedokonalostmi doporučujeme čisticí pěnu PURE SKIN SOLUTION. Jemné, ale účinné složení s esenciálním olejem z čajovníku, vyživujícím komplexem a bioaktivní kyselinou mléčnou. Odstraňuje z pleti přebytečný kožní maz, důkladně ji čistí, aniž by ji podráždila nebo vysušila.

 

 

/ Bez ohledu na typ pleti používejte po čištění vždy tonikum, my doporučujeme,  CLEAN UP Hydro Hyaluron. Obsahuje patentovanou, 100% přírodní kyselinu hyaluronovou, která poskytuje intenzivní a dlouhotrvající hydrataci hlubších vrstev pleti. Obnovuje přirozenou rovnováhu pH pleti a optimálně ji připravuje na další péči. Ideální volba pro dehydratovanou pleť.
/ Doporučujeme také alespoň jednou týdně provádět enzymatický peeling CLEAN UP. Zvláštností enzymového peelingu je, že jemně odlupuje povrchovou vrstvu odumřelých epidermálních buněk a zachovává přirozené zásoby vlhkosti.

/ A zcela na závěr? Doporučujeme pokračovat v ošetření výběrem optimálního séra pro váš typ a stav pleti a na závěr použít vybraný ošetřující přípravek.