Pro možnosti spolupráce v rámci kosmetického salónu nás prosím kontaktujte! Nutná registrace s IČ.

10 TIPŮ AFRODITA COSMETICS V PÉČI O POKOŽKU NA PODZIM

 
Jak léto přechází do podzimu, naše pleť ztrácí jas, napjatost, „šťavnatost“ a energii. Letní pobyt na slunci spolu se solí, chlórem a písčitou vodou vede k matné, poškozené pokožce a hyperpigmentaci. Přidejte vítr a chladnější podzimní teploty a vaše pokožka zoufale potřebuje intenzivní vyživující a obnovující péči. Zde je několik rad, které vám pomohou zvrátit účinky letních dnů a dodat vaší pleti vitalitu, energii a zdravý lesk.

Péče o pleť na podzim

1. Zbavte se letní „zátěže“
Podzim je ideální čas na odstranění všech nečistot a odumřelých kožních buněk, které se nahromadily přes léto, pomocí důkladného peelingu. Tím se zlepší kvalita vaší pokožky, bude pružná a vyživená, sníží se výskyt nečistot, vyčistí se póry a zlepší se vstřebávání následných pečujících produktů.

Tip: Pro péči o obličej doporučujeme zvolit Clean Up Enzymatický Peeling, protože ve srovnání s mechanickým peelingem je šetrnější, neinvazivní, ale vysoce účinný při čištění nečistot, které se nahromadily v hloubce pórů, a důkladném odstranění odumřelých kožních buněk.

2. Užijte si zářivou pleť bez hyperpigmentace
Kromě krásné opálené pleti může pobyt na letním slunci zanechat na pokožce nepříjemné stopy v podobě hyperpigmentace a nerovnoměrného tónu. Pro obnovení jasu a vyrovnání pleti sáhněte po pečujících přípravcích s vitamínem C. Působí jako pigmentový korektor, vyrovnává pleť a viditelně redukuje pigmentové skvrny – v některých případech mohou i zcela zmizet.

Tip:Pro účinnou regeneraci používejte Multiactive C10 Vitamin Super Shot s 10 % vitaminu C nové generace (askorbyl tetraisopalmitát). Vydrží mnohem déle, lépe se vstřebává, nezpůsobuje podráždění, poskytuje vynikající výsledky a navrací pokožce krásný lesk.

3. Sbohem vráskám, ať žije mladistvá, pevná a tonizovaná pleť
Vystavení silnému slunečnímu záření je jednou z nejčastějších příčin předčasného stárnutí pleti. Podzim je tak ideálním obdobím pro regenerační a intenzivní anti-age ošetření. Snižuje negativní účinky letního slunění (vrásky a pigmentace), podporuje syntézu kolagenu a poskytuje viditelně pevnější a mladistvější pokožku.

Tip:Chcete-li dosáhnout skutečně luxusního a intenzivního ošetření obličeje proti stárnutí, který přináší okamžité výsledky, vyberte si koncentrované božské sérum Pure Gold Divine. Díky extrémně vysokému obsahu omlazujících složek poskytuje omlazený vzhled pleti a redukuje vrásky kolem čela, vnějšího očního okolí a krku.

4. Obnovte „šťavnatost“ pokožky
Suchý vzduch v chladnějších měsících může způsobit, že pokožka na obličeji bude suchá, citlivá, podrážděná, unavená a bez energie. Použití profesionálních hydratačních přípravků vaši pokožku zklidní a oživí a zanechá ji svěží, zdravější a odpočatější.

Tip: Doporučujeme hydratovat pokožku pomocí Multiactive Hyaluronic & B5 Boost Shot sérum, které obsahuje ty nejlepší hydratační látky (kyselina hyaluronová, provitamin B5, Ultimate Moisture Complex/NMF), aby pleť intenzivně a do hloubky hydratovaly.

5. Pro zářivé oči i ve chvílích stresu a únavy
Po pohodovém a bezstarostném létě přichází čas podzimních závazků, které přinášejí další stres a únavu. Vzhledem k tomu, že pokožka kolem očí je mnohonásobně tenčí než zbytek obličeje, jsou zde patrné první známky únavy. Věnujte tedy této oblasti zvláštní pozornost pro svěží vzhled bez váčků pod očima.

Tip: K vyživení očního okolí použijte 3 Peptides oční krém. Kromě mnoha vynikajících složek proti stárnutí obsahuje také kopřivu, která aktivuje odvod vody a urychluje prokrvení pokožky. Obsahuje také Centella asiaticu, která pokožku dále napíná. Kombinovaný účinek těchto dvou účinných látek viditelně redukuje výskyt tmavých kruhů a otoků kolem očí.

6. Nenechte se zestárnout podzimním sluncem
Nezapomeňte. I na podzim jsou přítomny škodlivé UV paprsky, které mohou poškodit naši pokožku, takže ochrana je nutná po celý rok. UVA paprsky, které způsobují předčasné stárnutí pleti, jsou na podzim také intenzivní, ale každodenní používání SPF produktu vás může ochránit před foto-stárnutím.

Tip: Pro vysoce kvalitní ochranu proti stárnutí doporučujeme Multiactive Peptide Protective Fluid SPF 30, protože nabízí extrémně vysokou UVA ochranu (dvojnásobek zákonných požadavků).

Péče o pokožku na podzim 

7. Pro krásnou a hladkou a pěstěnou pokožku
Pokožka celého těla potřebuje po létě jemné čištění a celkovou obnovu. Nezapomeňte na to a dopřejte si dokonalý rituál péče o pleť na podzim. Použijte vysoce kvalitní exfoliátor k vyživení, vyhlazení, zjemnění a texturování pokožky, zanechte ji kouzelně jemnou a pružnou a stimulujte mikrocirkulaci jemnou masáží..

Tip: Vyberte si ART of SPA Cukrový peeling, který s obsahem jojobového oleje nejen důkladně obnovuje pokožku, ale také chrání před ztrátou vlhkosti, zjemňuje pokožku a zlepšuje její elasticitu.

8. Prodlužte si to poutavé opálení
Jak se léto chýlí ke konci, chceme si naše nádherné opálení přenést co nejdále do podzimu. Bohužel vaše opálení pomalu vybledne, jak se pokožka obnovuje. Proto je třeba pravidelně hydratovat pleť kvalitními hydratačními přípravky, které omezí šupinatění a zpomalí blednutí pleti.

Tip: Pro skutečně dlouhotrvající opálení použijte hydratační krém Summer Affair Tan Extender Lotion, který obsahuje dva aktivátory opálení, které pokožce pomohou k samoopálení.

9. Revitalizujte tělo i mysl
Čím lépe se cítíme, tím lépe vypadá naše pleť. Dopřejte si příjemnou masáž a stimulujte produkci hormonů štěstí, jako je serotonin, oxytocin a dopamin, a to i v temnějších a chladnějších měsících. Masáž také zlepšuje krevní oběh, pomáhá napínat pokožku, stimuluje vylučování toxinů a poskytuje rovnoměrnější tón pleti.

Tip: Doporučujeme zvolit Hroznový masážní olej, který pomůže vaší pokožce udržet si na podzim přirozenou vlhkost.

Podzimní péče o pleť pro muže

10. Pánská péče o pleť – rychlá a účinná
Ať už miluje nebo nenávidí krémy na obličej, pokud muž ve vašem životě touží po zdravé a krásné pleti, potřebuje produkty, které ji chrání a hydratují a dodávají dokonalou, rovnoměrnou pleť.

Tip: Každý muž (nebo jeho lepší polovička) se musí na podzim ujistit, že jeho péče o pleť hydratuje a chrání. Vyberte si FOR MEN 3-Dimensional 24h Cream, protože je lehký, rychle se vstřebává a nabízí výjimečné antioxidanty a výhody proti stárnutí.